Количка

0 артикула

Телефон за връзка

Категории

Шуслерови кремове

Интернет връзки

Изпълнителна агенция по лекарствата: www.bda.bg

Български фармацевтичен съюз: www.bphu.eu

Цветни Еликсири на Др.Бах

Дата: 2012-03-30

Всичко за есенциите на Д-р Бах:

38-те цветни есенции са натурални лечебни есенции, направени от диворастящи цветя, растения и дървета. Техните активни съставки се извличат по естествен начин и запазват в Био алкохол (Bio brandy)*.
Открити през 1930 година от Д-р Едуард Бах, известен английски лекар,тези цветни есенции подпомагат балансирането на емоционалното състояние, като по този начин организмът се запазва здрав и устойчив срещу болестите.
*Алкохол, получен от ферментацията на царевица.
 
Д-р Бах завършва своето образование в Лондон и работи като хирург преди да започне да се развива в областта на хомеопатията и бактериологията. Той открива, че някои цветя и растения имат сила да лекуват специфични състояния и емоционален дисбаланс. Д-р Бах разкрива благотворното действие на 38 растения, а след това разработва метод за изолиране и запазване на активните им съставки като създава своите есенции – “Bach Flower essences”.Той създава своето „спасително лекарство”(rescue remedy), комбинация от 5 цветни есенции,специално разработени, за да лекуват състояние на шок или паника, които придобиват световен успех.Първата разработка, която напълно предоставя всички полезни свойства на тези 38 цветни лекарства е послужила за създаването на широка гама иновационни натурални продукти за красота и здраве.

Формулата “Les Fleurs De Bach”е реализирана преди 20 години от Жерар Волф, международно признат специалист по цветните есенции на Д-р Бах. Той е сред първите специалисти, които ги предписват на своите пациенти във Франция.
Нашата компания произвежда есенциите на Д-р Бах, които са био сертифицирани и се използват във всички наши продукти.
“Les Fleurs De Bach” е пионер в предоставянето на широка гама от продукти за душевна хармония, красота и здраве, баланс на съзнанието и тялото.

“Les Fleurs De Bach”:
Био метод: Ние стриктно следваме оригиналния метод на Д-р Бах, използвайки растения от екологично чисти райони, в които няма никакво индустриално или битово замърсяване.Извличането на есенциите става по автентичните методи на Д-р Бах.
Натурални продукти: Всички наши продукти съдържат само Био сертифицирани цветни есенции на Д-р Бах и Био съставки, органичен царевичен алкохол (вместо етанол), Био ароматни есенции.
Иновационна гама от Био продукти: Ние се стремим да обновяваме и да предоставяме на пазара пълния набор от продукти за красота и здраве, произведени от суровини с най-високо качество.

За произвеждането на еликсирите спазваме стриктно оригиналния метод на Д-р Бах:
• Ръчно бране.
• Диворастящи цветя.
• В екологично чист район без битово, животинско или индустриално замърсяване.
• 40° оригинално бренди.
• Разреждане 1/250.

Био еликсири, сертифицирани от Ecocert.
Автентични и висококачествени цветни есенции.

Указания за употреба:
Всяко шишенце съдържа 20 мл цветен еликсир. Разтворете 4 капки от еликсира в чаша вода или 12 капки от еликсира в бутилка от 1 литър. Използвайте толкова често, колкото е необходимо.
 
За да разгледате цветните еликсири на Др. Бах и да поръчате, моля посетете: